AA yhteisö

Tervetuloa AA chat huoneeseen!

Olemme olemassa kannustaaksemme ja tukeaksemme kaikkia, jotka haluavat lopettaa juomisen, ja luodaksemme verkkoyhteisön jossa Anonyymi Alkoholisti voi olla yhteydessä toisiin ja lähettää viestiä toisilleen.

Sinun on hyvä tietää, että AA on kestävä toipumisohjelma, joka perustuu siihen, että yksi alkoholisti jakaa kokemuksensa, voimansa ja toivonsa toiselle. Mikäli et ole tietoinen AA toiminnasta tämä sivusto on hyvä paikka tutustua AA:han.

AA on yhteisö, jossa jaamme kokemuksemme, voimamme ja toivomme voidaksemme ratkaista yhteisen ongelmamme sekä auttaaksemme toisia tervehtymään alkoholismista. Ainoa jäseneksi pääsyn vaatimus on halu lopettaa juominen.

www.aa.fi muita avun lähteitä tutustu

Usein ihmisille tarjotaan apua vähentämään alkoholinkäyttöä. Alkoholistille tämä sopii hyvin, juomista voi ”jatkaa”. Kaikki kokeneet ”juopot” ymmärtävät, ettei vähentäminen johda oikeaan lopputulokseen. Vähentämisellä pitkitetään alkoholismin vaikutuksia, kaikki ongelmat ja vaikeudet pahenee ja syvenee. Perheet hajoavat vaikka vähennetään, koska sairaus itsessään ei ole poistunut. Lopettamalla alkoholin käytön kokonaan on alkoholistille ainoa tapa saada romahtanut elämä takaisin.
 
Tukea vaikeassa tilanteessa!
 
Elämän huolien ja murheiden kanssa ei pitäisi jäädä yksin. Apua ja Tukea päihdeongelmaan tämän ryhmän tarkoituksena on auttaa päihdeongelmaista avun piiriin (avun saantiin). Yhdistää päihteiden käyttäjä sekä avun luokse auttaja, esim. ryhmään liittyy ongemasta kärsivä joka haluaa aloittaa raittiuden AA:ssa, mutta ei pääse sinne ja kynnys tavata ihmisiä on korkea. Nyt toivotaan joko raitistunutta tai muuten auttamishaluista ihmistä antamaan tukea, viedä kyseinen henkilö avun luokse (olkoon mikä vain) no joo kyllä te ymmärrätte...
  • AA yhteisö chat ryhmäkeskustelut (ma klo 19.00 ja su klo 20.00) myös 24/7 muina aikoina
  • Voit halutessasi Chattaila myös Kaveri Chat, oikea alareuna näpäytä logoa
  • Tuki ryhmä Chat, haluatko tukea raittiuteen, voitko antaa tukea raittiuteen
  • Tarinat Alkoholismista Chat (juomisesta) pidemmät tarinat Vieras Blogi

Anna tarvittaessa palautetta palaute(at)alkoholiongelma.com