Kirjautuminen sivustoon

Rekisteröityminen on helppoa, lomakkeessa on vähän pakollisia tarvittavia kohtia, lähes anonyymi email tarvitaan todentamiseen. 

Rekisteröitymisen jälkeen pääset sivustolle josta voit valita itsellesi apua alkoholiongelmaan ja opit ymmärtämään itse alkoholismia paremmin, kun tutustut täällä sivustolla oleviin äänitteisiin ym., näin kykenet suhtautumaan alkoholismiin sairautena myös oikealla tavalla. Äänitteet ym. avulla pystyt aloittamaan raittiuden tien, katkaisemaan matkanAlkoholismiin myös pitämään tämän.

Kirjauduttuasi (Jäsennyys (raittiuteen) valikon viereen ilmaantuu lisää valikoita sinua varten. Tutustu sinua tukeviin asioihin, vahvista raittiutta!

Apua on pyrittävä antamaan, omaisten on aina mahdollisuuksien mukaan annettava tukea ja ojennettava auttava käsi. Ellemme niin tekisi on kuin antaisimme kuoleman tuomion rakkaillemme. Kerro läheisillesi ja pyydä heitä rekisteröitymään, myös voit antaa oman tunnuksesi ja salasanan hänelle näillä alkoholisti pääsee avun lähteelle.

Rekisteröitymiseen vaaditaan ainoastaan:

  • Valitse Jäsennyytesi
  • Nimi (esim. Pena)
  • Käyttäjätunnus, valitse mieleisesi
  • Anna email osoite (sähköposti), toimiva

Kun olet lähettänyt lomakkeen, menee noin 1-2 vuorokautta kun tunnuksesi ja salasanasi tulee voimaan. Kokeile niitä käyttää voi olla, että ilmoitus avauksesta ja hyväksymisestä manuaalisesti viivästyy.


Tämän lomakkeen avulla voit valita useita erilaisia (Jäsennyys) mukana olemisia. Sekä voit valita Live Chat, kaikkiin valintoihin lähetämme salasanan. Antamallasi tunnuksella ja meiltä saamallasi salasanalla pääset valintasi kohteisiin. HUOM! voit valita vain toisen vaihtoehdon "Yritysjäseneksi" tai "Yksityinen jäseneksi" näiden kahden vaihtoehdon välillä.

 

Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa