Kirjautuminen sivustoon

Rekisteröityminen on helppoa, lomakkeessa on vähän pakollisia tarvittavia kohtia, lähes anonyymi email tarvitaan todentamiseen. 

Rekisteröitymisen jälkeen pääset sivustolle josta voit valita itsellesi apua alkoholiongelmaan ja opit ymmärtämään itse alkoholismia paremmin, kun tutustut täällä sivustolla oleviin äänitteisiin ym., näin kykenet suhtautumaan alkoholismiin sairautena myös oikealla tavalla. Äänitteet ym. avulla pystyt aloittamaan raittiuden tien, katkaisemaan matkanAlkoholismiin myös pitämään tämän.

Kirjauduttuasi saat LiveChat keskusteluun paljon lisää toimintoja, rekisteröidy ja aloita Chat

Apua on pyrittävä antamaan, omaisten on aina mahdollisuuksien mukaan annettava tukea ja ojennettava auttava käsi. Ellemme niin tekisi on kuin antaisimme kuoleman tuomion rakkaillemme. Kerro läheisillesi ja pyydä heitä rekisteröitymään, myös voit antaa oman tunnuksesi ja salasanan hänelle näillä alkoholisti pääsee avun lähteelle.

Rekisteröitymiseen vaaditaan ainoastaan:

  • Anna käyttö nimesi
  • Käyttäjätunnus, valitse mieleisesi
  • Salasana, valitse mieleisesi
  • Valitse Chat huoneet joihin haluat päivitetyn aineiston (jos valitset Chat huonen "Tuki raittiuden alkuun", lähetämme antamaasi sähköpostiosoitteeseen erikseen nimimerkin ja salasanan joila pääset liittymään keskustelu huoneeseen).
  • Anna email osoite (sähköposti)

Kun olet rekisteröitynyt, menee noin 1-2 vuorokautta kun tunnuksesi tulee voimaan. Kokeile niitä käyttää voi olla, että ilmoitus avauksesta ja hyväksymisestä manuaalisesti viivästyy.