Kirjautuminen sivustoon

Rekisteröityminen on helppoa, lomakkeessa on vähän pakollisia tarvittavia kohtia, lähes anonyymi email tarvitaan todentamiseen. 

Rekisteröitymisen jälkeen pääset sivustolle avuksiAlkoholismiin kun olet kirjautunut sivustoon. Sivustossa on Chat kaltaistemme kanssa keskusteluun (ryhmä). Lisäksi paljon ajankohtaista esittelyä toipumisesta (irti alkoholista) ja sen otteesta. Sivustolla on runsaasti äänitteitä, opit ymmärtämään itse alkoholismia paremmin, kun tutustut tälä sivustolla oleviin äänitteisiin ym., näin kykenet suhtautumaan alkoholismiin sairautena myös oikealla tavalla.

Live Chat ominaisuus rekisteröityneille, valikosta avuksiAlkoholismiin pääset mukaan Chattiin.

Kirjauduttuasi (avuksiAlkoholismiin) valikosta pääset sivustolle (ainoastaan rekisteröityneet). Tutustu sinua tukeviin asioihin, vahvista raittiutta.

Apua on pyrittävä antamaan, myös yrittäjien on aina mahdollisuuksien mukaan annettava tukea ja ojennettava auttava käsi. Yrittäjillä ensiluokkainen mahdollisuus yrityksessä aloittaa raittiuden tukemisen (raittiuden alkua). Ellemme niin tekisi on kuin antaisimme kuoleman tuomion tovereillemme. Työnantaja voi rekisteröityä, yritys voi antaa tunnuksen ja salasanan henkilöille joiden toivoo aloittavan rittiuden tien, näillä alkoholisti pääsee avun lähteelle.

Työnantajan Rekisteröitymiseen vaaditaan ainoastaan:

  • Yrityksen nimi
  • Yhteyshenkilön Nimi
  • Anna email osoite (sähköposti), toimiva

Kun olet lähettänyt lomakkeen, menee noin 1-2 vuorokautta kun tunnuksesi ja salasanasi tulee voimaan. Kokeile niitä käyttää voi olla, että ilmoitus avauksesta ja hyväksymisestä manuaalisesti viivästyy.


Tämän lomakkeen avulla voit liittyä yrityksenä mukana olemiseen, kaikkiin valintoihin saat salasanan (salasanan voi muuttaa itse). Saamallasi salasanalla ja tunnuksella pääset tutustumaan valikosta "avuksiAlkoholismiin" tuen kohteisiin. HUOM! tarkoitettu vain yrityksen käyttöön tarvittaessa olemme yhteydessä antamaasi sähköpostiin, vieressä (oikea reuna) yksityishenkilölle kirjautuminen/rekisteröityminen.

Anna nimi!
Anna nimi!
Anna käyttäjätunnuksesi!
Anna kelvollinen sähköposti!
Kirjoita uudelleen sähköpostiosoite!
Ole hyvä ja anna salasana!
Kirjoita salasana uudelleen!
Syöte ei kelpaa

Hei Käyttäjä! 

Tietoturvassa heikon lenkki on usein inhimillinen.

Haluamme antaa muutaman vinkin siihen, mitä sinä voit tehdä tietoturvan eteen:

  • 1.   Luo vahva salasana – erittäin vahva salasana sisältää 12 merkkiä, jossa on numeroita, isoja sekä pieniä kirjaimia myös erikoismerkkejä.

  • 2.   Käytä omaa salasana jokaiseen eri palveluun

  • 3.   Pidä kiinni omista tunnuksistasi – ethän jaa tunnuksiasi toisille tai säilytä niitä paikassa, jossa muut voivat päästä niihin käsiksi.

  • 4.   Ole varovainen avatessasi linkin sähköpostista

Kukaan meistä alkoholiongelma.com:ista ei koskaan kysy salasanaasi, joten älä myöskään kerro sitä kellekään.

Tehdään yhdessä kaikkemme, jotta vältymme tulevaisuuden tietomurroilla. 

****************************************

Meille tietoturva on sydämen asia!

Teemme paljon töitä sen eteen, että tietojen tallennus ja käsittely on turvallista. Kaikki tieto säilytetään salattuna Euroopassa moderneja palvelimia (Rochen) hyödyntäen. Sinulla on aina salattu yhteys meidän ja oman tietokoneesi välillä. Tämän lisäksi hyödynnämme uudenaikaisia, sekä hyväksi todettuja menetelmiä ja käytäntöjä tiedon hallinnassa.