Oletko kiinnostunut lähettämään oman vierasblogin (artikkelin) verkkosivuillemme, lue alla olevat ohjeet huolellisesti ennen kuin pyydät vierasblogin asettamista sivustoomme. Voit myös kirjoittaa omakohtaisesta kokemuksesta alkoholismiin ja toipumiseen liittyen, tutustu AA Chat

Vierasblogin julkaisemista koskevat ohjeet, myös käyttöehdot

Jos haluat tulla vieras bloggaajaksi, tutustu myös vaatimuksiin ja anna alla pyydetyt tiedot.

  • Artikkelin on keskityttävä sivustomme luokkiin (kategorioihin), joita lisäämme tarvittaessa. Voimme hyväksyä, myös muuhun käsiteltävään aiheeseen tapauskohtaisesti.
  • Pyydämme artikkeliin lisäämään otsikot (on oltava), jotta lukeminen ja järjestäminen olisi helppoa.
  • Artikkelin tulee olla hyödyllinen lukijoillemme.
  • Artikkelissa olevien väitteiden (tietojen) on oltava tosiasioita. Tilastot on varmuuskopioitava asianmukaisilla viittauksilla tai linkkeillä sivustoille.
  • Artikkelissa voi olla esitelty kuva . Ota mukaan vain omat kuvat, valokuvat, joita sinulla on käyttöoikeudet tai jotka ovat saatavilla.
  • Pidätämme oikeuden muokata artikkelia , mukaan lukien muutokset tekstissä, alaotsikoissa ja otsikossa, ilmoitamme ennen julkaisua muutoksista Blogin kirjoittajalle.

Vieras blogi

Kun lähetät vierasviestin alla pyydetyillä tiedoilla, tarkistamme viestisi ja ilmoitamme, voimmeko hyväksyä tämän lähettämisen tai vaaditaan viimeisiä muokkauksia ennen julkaisemista.

Kun vierasviestisi on julkaistu, lähetämme sinulle linkin sähköpostitse. Kutsumme sinut myös jakamaan blogiviestisi myös omien sosiaalisen median kanavien ja verkkojen kautta.

Lähetä vierasblogi viesti 

Syöte ei kelpaa
Anna nimi!
Anna käyttäjätunnuksesi!
Anna kelvollinen sähköposti!
Kirjoita uudelleen sähköpostiosoite!
Ole hyvä ja anna salasana!
Kirjoita salasana uudelleen!
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa