Säännöt

www.alkoholiongelma.com-sivujen käyttöehdot

Seuraavat ehdot, koskevat kaikkia sivuja https://www.alkoholiongelma.com/, http://www.alkoholiongelma.com/. Antaessasi julkaistavaksi aineistoa https://www.alkoholiongelma.com sivustoon, sivuille aineiston on myös noudatettava yhteisönormejamme.

Oikeudet aineistoon

Oikeudet sivustossa julkaistavaan teksti- ja kuva-aineistoon myös videoihin ym. verrattaviin aineistoihin ovat alkoholiongelma sivustolla, alkoholiongelma sivuston yhteistyössä olevilla tai muulla aineiston yhteydessä ilmoitetulla tiedontuottajalla.

Sivuston tekstiaineiston käyttö ja siihen linkitys on sallittu, lisäksi alkoholiongelma sivuston sisäisissä sivustoissa sekä alkoholiongelma Facebook sivustolla hyvän tavan mukaisissa asiayhteyksissä.

Aineistoja saa ladata omaan omaan käyttöön alkoholiongelma.com sivustossa, aineistojen käyttö alkoholiongelma sivustolla toimii ilman latauksia muualle.

Sivustolla olevia kuvia ei saa manipuloida tai muuttaa ilman lupaa. Kuvia ei saa hyödyntää eikä käyttää markkinointi- ja mainostarkoituksiin tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin ilman alkoholiongelma sivuston ylläpitäjän lupaa. Käyttäjä ei saa siirtää julkaisuoikeutta kolmannelle osapuolelle.

Sivuston sisällössä on kaikin tavoin pyritty tiedon oikeellisuuteen ja ajantasaisuuteen. Alkoholiongelma sivuston ylläpitäjät ei vastaa sivuston sisällön mahdollisten virheiden käyttäjälle aiheuttamista kustannuksista tai vahingosta. Alkoholiongelma sivuston ylläpitäjät eivät myöskään ole vastuussa sellaisesta haitasta, joka johtuu teknisistä häiriöistä tai sivustoon linkitetystä materiaalista, joka on ulkopuolisten osapuolten julkaisemaa.

Tietojen kerääminen

 • Jos keräät sisältöä ja tietoa suoraan käyttäjiltä, sinun on tehtävä selväksi, että tietoja keräät juuri sinä (eikä alkoholiongelma.com), sekä ilmoitettava keräämäsi sisällön ja tietojen käyttämisestä käyttäjälle ja pyydettävä käyttäjältä käyttöön lupa. Riippumatta tavasta, jolla keräät sisältöä ja tietoja käyttäjiltä, sinä olet vastuussa kaikkien tarvittavien lupien hankkimisesta sisällön ja tietojen uudelleenkäyttämistä varten.
 • Et kerää käyttäjien tietoja tai sisältöä tai muulla tavoin käytä alkoholiongelma.com sivustoa automaattisilla keinoilla (esimerkiksi keräysbotit, robotit, hakuagentit tai keräimet).

Live Chat keskustelu palvelu

 • Keskusteluihin voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat (mahdollisesti) kirjoittaa viestejä nimimerkillään, toiminta on Chat huoneiden mukainen (erilaisia). Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös merkitä keskusteluja seurattavaksi.
  Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi olet itse vastuussa kirjoituksistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi.
 • Chat-palvelua käyttäessä keräämme käyttäjästä asiakastietoja, kuten verkko-osoitteita ja chat-keskustelujen sisältöä. Suurimman osan näistä tiedoista chatissa keskusteleva käyttäjä antaa itse chat-palvelun kautta keskusteluyhteyden aikana.
  Emme kysy emmekä luovuta chatin kautta sensitiivistä tietoa, kuten henkilötunnuksia tai korttinumeroita ja vastaavasti käyttäjän ei tulisi välittää tällaisia tietoja Chatin kautta meille ei myöskään keskustelussa mukana oleville.
  Chatiin tallennettuja keskusteluja säilytetään kahden (n.2) vuoden ajan, jonka jälkeen ne tuhotaan. Keräämme Chat-palvelun käytöstä analyysitietoja mm. palvelun kehittämiseksi, näitä tietoja ei voida yhdistää yksittäiseen henkilöön. Analytiikka perustuu Google Analytics –raportointityökaluun. Lisätietoja: support.google.com/analytics/answer/2838718?hl=en&topic=2790009

Puhelinpalvelu, äänitteet

 • matkallaAlkoholismiin auttavan puhelimen palvelut (myös äänitteet) on tarkoitettu puhelinliittymän omistajalle tai liittymän haltijalle omistajan luvalla. Auttavan puhelimen palvelut on suunnattu täysi-ikäisille ja palveluita voi käyttää alaikäiset vain holhoojan suostumuksella. Tarjoamme auttavan puhelimen palveluita 0700-numeroissa, jotka laskutetaan operaattorisi toimesta puhelinlaskun yhteydessä. matkallaAlkoholismiin auttavan puhelimen numeroissa ei ole tarjolla eroottisia keskusteluita. Voit soittaa palveluumme anonyymisti. Toivomme asiallista käytöstä asiakkailtamme myös vaikeista asioista keskusteltaessa.

 • matkaAlkoholismiin auttava puhelin -palvelu tarjoaa keskusteluapua sekä tukea ja palvelumme ei vastaa ammattimaista lääkäriapua. Erityisen vaikeissa tilanteissa kehoitamme kääntymään terveydenhuollon ammattilaisten apuun esimerkiksi terveyskeskuksen tai päivystyksen kautta tarvittavan hoidon saamiseksi.

Mainostaminen sivuilla

Sinun tai kolmannen osapuolen mainosten lisääminen sivulle ilman meidän myöntämäämme lupaa on kielletty.

Tarjoukset

 • Voit näyttää tarjouksen vain, jos olet markkinoimasi tuotteen tai palvelun myyjä tai valmistaja.
 • Tarjouksen rajoitukset (kuten rajoitettu voimassaoloaika tai lunastamiseen liittyvät rajoitukset) on kerrottava käyttäjille selvästi.
 • Olet yksin vastuussa virheellisistä lunastuksista, petoksista, kiistoista ja muista ongelmista, joita saattaa aiheutua tarjouksesi jakelusta ja/tai lunastamisesta.
 • Jos tarjouksesi voidaan lunastaa jossakin muussa kuin omassa liikkeessäsi, olet yksin vastuussa siitä, että kyseiselle liikkeelle ilmoitetaan asiasta ja että liike hyväksyy tarjouksen lunastamisen.
 • Vastuullasi on varmistaa, että tarjouksesi noudattaa näitä ehtoja sekä kaikkia soveltuvia lakeja, asetuksia ja säädöksiä. Tarjouksia koskevat monet säädökset (esimerkiksi alaikäisille suunnattu markkinointi), joten jos et ole varma, onko tarjouksesi sovellettavien lakien mukainen, käänny asiantuntijan puoleen.

Kampanjat

 • Jos käytät alkoholiongelma.com sivustoa kampanjan (esimerkiksi kilpailun tai arvonnan) tiedotuksessa tai hallinnassa, olet vastuussa kampanjan laillisesta toiminnasta, mukaan lukien virallisista säännöistä tarjouksen ehdoista ja kelvollisuusvaatimuksista (esim. ikä- ja asuinpaikkarajoitukset).
 • kaikkien kampanjaan liittyvien säädösten noudattamisesta sekä kampanjan yhteydessä tarjotuista palkinnoista (esim. rekisteröityminen ja tarpeellisten pakollisten hyväksymisten hankinta).
 • Kampanjan (tekijän) on ilmoitettava, ettei alkoholiongelma.com sivusto sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään alkoholiongelma.com sivustoon. Jokaisen osallistujan on vapautettava alkoholiongelma.com  sivusto kaikesta vastuusta.
 • Me emme auta sinua kampanjasi hallinnassa, ja hyväksyt sen, että jos käytät palveluamme kampanjasi hallitsemiseen, teet sen omalla vastuullasi.