Tutustu Live Chat, paremman elämän puolesta!

Facebook sivuston toiminnot keskitetty

Facebook-sivujen merkitys yhteisön toiminnalle vaihtelee paljon, yhteistä läsnäoloa ja ajankohtaista sisältöä pidetään tärkeänä. Siksi olemme sivustolle rakentaneet monia mahdollisuuksia mukana olemiseen. Tällä sivustolla on Facebook sivustomme lisäksi erittäin hyvä tilaisuus tehdä palvelus (auttaa alkoholiongelmassa) hyvälle ystävälle tai kaverille kutsumalla tutustumaan toimintaamme.

Usein pieni ele, muistutus alkoholistille että saattaa olla alkoholismi nimisen sairauden altistama. Tämä pieni ele saa itse alkoholistin omassa hiljaisuudessa miettien saavuttamaan mitä läheiset ja ystävät halusivat, alkoholisti alkaa pala palalta ymmärtämään itseään ja rappeutunutta elämän tilannetta. Mikä parhainta, ystäväiseni hae apua kun vielä voit!!

 

Jätä kommentti

Tässä saa kommentoida omalla nimellä tai nimimerkillä. Vaadinmme myös kunnollisen meiliosoitteen. Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Ole kohtelias ja rakentava.

Lue myös "Yhteisönormit" ohjeet ennen viestin kirjoittamista. Huomaathan, että viestien ilmestyminen kestää hetken, koska kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kiitos kommentistasi!