• Keskustelua, apua alkoholismiin!

    Keskustelua, apua alkoholismiin!

    Tutustu myös äänitteisiin! Et ole yksin! Lue lisää
  • 1

matkallaAlkoholismiin auttavan puhelimen palvelut (myös äänitteet) on tarkoitettu puhelinliittymän omistajalle tai liittymän haltijalle omistajan luvalla. Auttavan puhelimen palvelut on suunnattu täysi-ikäisille ja palveluita voi käyttää alaikäiset vain holhoojan suostumuksella. Tarjoamme auttavan puhelimen palveluita 0700-numeroissa, jotka laskutetaan operaattorisi toimesta puhelinlaskun yhteydessä.

matkallaAlkoholismiin auttavan puhelimen numeroissa ei ole tarjolla eroottisia keskusteluita. Voit soittaa palveluumme anonyymisti. Toivomme asiallista käytöstä asiakkailtamme myös vaikeista asioista keskusteltaessa.

matkaAlkoholismiin auttava puhelin -palvelu tarjoaa keskusteluapua sekä tukea ja palvelumme ei vastaa ammattimaista lääkäriapua. Erityisen vaikeissa tilanteissa kehoitamme kääntymään terveydenhuollon ammattilaisten apuun esimerkiksi terveyskeskuksen tai päivystyksen kautta tarvittavan hoidon saamiseksi. Hae rohkeasti tarvitsemaasi apua, tuemme sinua.

Tutustu myös sivustön sääntöihin sekä yhteisönormeihin

HUOM!

Kaikki kirjoitukset ja mahdolliset asiakirjat jotka sisältyvät tähän sivustoon ovat vain esitetty tiedoksi muille keskustelijoille. Mikään materiaali ei ole tarkoitettu korvaamaan ammatillista hoitoa tai ottamaan huomioon pätevän psykiatrin tai lääkärin henkilökohtaista apua sekä lääketieteellistä hoitoa.

Materiaalia tällä sivustolla ei voida eikä saa käyttää perusteena diagnoosin tekemiselle tai hoidon valitsemiselle. Jos löydät jotain, jotka tulisi korjata, ota yhteyttä, info(at)alkoholiongelma.com

Otamme mielellämme vastaan palautetta email: palaute(at)alkoholiongelma.com, voit antaa palautetta verkkosivuistamme tai muusta toiminnastamme. Palautteen yhteydessä saatuja tietoja käytetään vain palautteen käsittelyyn tai vastaamiseen.