• Keskustelua, apua alkoholismiin!

    Keskustelua, apua alkoholismiin!

    Tutustu käyttöehtoihin, et ole yksin! Lue lisää
  • 1

Olemme mahdollistanut palvelun alkoholiongelmaiselle missä ollaan henkilökohtaisesti tukena (myös läsnä). Oletko huolissasi puolisosta, läheisistä (lapsestasi) ja ehkä työkaverista ole aloitteellinen ellei ongelmasta kärsivä itse ole.

Kerromme palvelusta tarkemmin ota yhteyttä soittamalla 0505596321 (ei ole maksullinen palvelunumero) numerossa vastaa Joke, mutta varaudu mahdollisesti erikseen tilaamisista palveluistasi aiheutuviin kulujen korvauksiin (ei täysin ilmaista).

HUOM! voit olla Chat kautta yhteydessä (esim. vieraana) Joke tai Kynä kertoo sinulle palvelusta tarkemmin.


Auttajamme tukevat, mutta emme neuvo annamme ainoastaan kokemuspohjaista tietoa, kuuntelemme ja otamme osaa kanssasi keskusteluun.

Haluat katkaista matkan alkoholismiin ja keskustella monenlaisista alkoholismin aiheuttamista elämäsi ongelma- ja kriisitilanteista tai jos kaipaat ystävällistä kuuntelijaa alkoholiongelman aiheuttamaan yksinäisyyteen, masennukseen tai ahdistukseen.

Liity Chat  kun tarvitset luotettavaa kuuntelijaa. Valitse oma Chat ryhmäsi.

CHAT palvelumme on tarkoitus palvella ympärivuorokautisen palvelun avulla, auttaa sinua vertaistuen kautta, henkilön omakohtainen selvityminen ja kokemus toivottavasti yhdistää teitä ja auttaa sinua omiin hyviin valintoihin.

HUOM!

Kaikki kirjoitukset ja mahdolliset asiakirjat jotka sisältyvät tähän sivustoon ovat vain esitetty tiedoksi muille keskustelijoille.

Mikään materiaali ei ole tarkoitettu korvaamaan ammatillista hoitoa tai ottamaan huomioon pätevän psykiatrin tai lääkärin henkilökohtaista apua sekä lääketieteellistä hoitoa.

Materiaalia tällä sivustolla ei voida eikä saa käyttää perusteena diagnoosin tekemiselle tai hoidon valitsemiselle. Jos löydät jotain, jotka tulisi korjata, ota yhteyttä, info(at)alkoholiongelma.com

Otamme mielellämme vastaan palautetta email: palaute(at)alkoholiongelma.com, voit antaa palautetta verkkosivuistamme tai muusta toiminnastamme. Palautteen yhteydessä saatuja tietoja käytetään vain palautteen käsittelyyn tai vastaamiseen.