• Keskustelua, apua alkoholismiin!

    Keskustelua, apua alkoholismiin!

    Tutustu käyttöehtoihin, et ole yksin! Lue lisää
  • 1

 

Auttajamme tukevat, mutta emme neuvo annamme ainoastaan kokemuspohjaista tietoa, kuuntelemme ja otamme osaa kanssasi keskusteluun.

Haluat katkaista matkan alkoholismiin ja keskustella monenlaisista alkoholismin aiheuttamista elämäsi ongelma- ja kriisitilanteista tai jos kaipaat ystävällistä kuuntelijaa alkoholiongelman aiheuttamaan yksinäisyyteen, masennukseen tai ahdistukseen.

SOITA MEILLE  kun tarvitset luotettavaa kuuntelijaa. Valitse auttava puhelin.

Puhelinpalvelumme on tarkoitus palvella ympärivuorokautisen puhelinpalvelun avulla, auttaa sinua vertaistuen kautta, henkilön (vastaajan) omakohtainen selvityminen ja kokemus toivottavasti yhdistää teitä ja auttaa sinua omiin hyviin valintoihin.

HUOM!

Kaikki kirjoitukset ja mahdolliset asiakirjat jotka sisältyvät tähän sivustoon ovat vain esitetty tiedoksi muille keskustelijoille.

Mikään materiaali ei ole tarkoitettu korvaamaan ammatillista hoitoa tai ottamaan huomioon pätevän psykiatrin tai lääkärin henkilökohtaista apua sekä lääketieteellistä hoitoa.

Materiaalia tällä sivustolla ei voida eikä saa käyttää perusteena diagnoosin tekemiselle tai hoidon valitsemiselle. Jos löydät jotain, jotka tulisi korjata, ota yhteyttä, info(at)alkoholiongelma.com

Otamme mielellämme vastaan palautetta email: palaute(at)alkoholiongelma.com, voit antaa palautetta verkkosivuistamme tai muusta toiminnastamme. Palautteen yhteydessä saatuja tietoja käytetään vain palautteen käsittelyyn tai vastaamiseen.