• Keskustelua, apua alkoholismiin!

    Keskustelua, apua alkoholismiin!

    Tutustu käyttöehtoihin, et ole yksin! Lue lisää
  • 1

Olemme mahdollistanut palvelun alkoholiongelmaiselle missä ollaan henkilökohtaisesti tukena (myös läsnä). Oletko huolissasi puolisosta, läheisistä (lapsestasi) ja ehkä työkaverista ole aloitteellinen ellei ongelmasta kärsivä itse ole. 

Auttajamme tukevat, mutta emme neuvo annamme ainoastaan kokemuspohjaista tietoa, kuuntelemme ja otamme osaa kanssasi keskusteluun.

Haluat katkaista matkan alkoholismiin ja keskustella monenlaisista alkoholismin aiheuttamista elämäsi ongelma- ja kriisitilanteista tai jos kaipaat ystävällistä kuuntelijaa alkoholiongelman aiheuttamaan yksinäisyyteen, masennukseen tai ahdistukseen.

Liity Jäsennyys tukeen  kun tarvitset luotettavaa kuuntelijaa valitse oma  Jäsennyys alueesi. tuemme kaiken aikaa, yksityiskeskusteluin "Kynä" nimimerkin kanssa, olemme kaikin tavoin useiden aineistojen kanssa mukanasi raittiuden matkallasi. Sinulla on oma sivuston osa Jäsennyyden käyttöön, tähän osaan pääset oman valikkosi kautta. Tämä sivuston osa on ainoastaan sinun käytössä muut eivät sitä näe.

JÄSENNYYS palvelumme on tarkoitus palvella ympärivuorokautisen palvelun avulla, auttaa sinua vertaistuen kautta, henkilön omakohtainen selvityminen ja kokemus toivottavasti yhdistää ja auttaa sinua omiin hyviin valintoihin.

HUOM!

Kaikki kirjoitukset ja mahdolliset asiakirjat jotka sisältyvät tähän sivustoon ovat vain esitetty tiedoksi muille keskustelijoille.

Mikään materiaali ei ole tarkoitettu korvaamaan ammatillista hoitoa tai ottamaan huomioon pätevän psykiatrin tai lääkärin henkilökohtaista apua sekä lääketieteellistä hoitoa.

Materiaalia tällä sivustolla ei voida eikä saa käyttää perusteena diagnoosin tekemiselle tai hoidon valitsemiselle. Jos löydät jotain, jotka tulisi korjata, ota yhteyttä, info(at)alkoholiongelma.com

Otamme mielellämme vastaan palautetta email: palaute(at)alkoholiongelma.com, voit antaa palautetta verkkosivuistamme tai muusta toiminnastamme. Palautteen yhteydessä saatuja tietoja käytetään vain palautteen käsittelyyn tai vastaamiseen.