Tarjoamme äänite palveluita Jäsennyys Galleria auttavalla äänitteellä toivotaan ajatusten heräämistä, myös hakea apua Alkoholismiin. Äänitteiden lisäksi artikkeleita, sekä muita argumentteja liittyessäsi Jäseneksi tule mukaan (tutustumaan).

Hae rohkeasti tarvitsemaasi apua, tuemme sinua tutustu käyttöehtoihin

Otamme mielellämme vastaan palautetta email: palaute(at)alkoholiongelma.com, voit antaa palautetta verkkosivuistamme tai muusta toiminnastamme. Palautteen yhteydessä saatuja tietoja käytetään vain palautteen käsittelyyn tai vastaamiseen.


Tällä sivulla ovat kuunneltavissa valikoituja äänitteitä nauhoitearkistosta, äänitteissä kerrotaan alkoholismin vaikutuksista alkoholin käyttäjään. Äänitteet omista kokemuksista ja niiden innoittamina ystäväiseni toivottavasti sinulle avuksi. Sinulle avuksi siinä mielessä, että saat ajattelemisen aihetta ehkä niin paljon, että alat etsimään apua ja alat ottamaan apua vastaan.

Äänitteet auttaa kuuntelemisen kautta lähestymään alkoholismia ja alkoholiongelmaa itseään. Kuulemisen kautta ymmärtäminen on helpompaa, lukemiseen keskittymiskyky ja kärsivällisyys on usein kadoksissa.

Rekisteröidy kun rekisteröitymisen jälkeen kirjaudut pääset sivustolle josta saa apua alkoholiongelmaan sekä tietoutta videoiden avulla (tutustu jäsennyys), myös opit ymmärtämään itse alkoholismia paremmin videoiden ja äänitteiden avulla, näin kykenet suhtautumaan alkoholismiin sairautena, myös oikealla tavalla. Äänitteet ym. avulla pystyt aloittamaan raittiuden tien, katkaisemaan matkanAlkoholismiin myös pitämään tämän. Monet muutkin kaltaisemme on saanut täältä raittiuden alkuun apua ja tukea, sekä raittiuden pitämiseen.