• Live Chat rento keskustelupaikka

    Live Chat rento keskustelupaikka

    Keskusteluissa mukana raittiuden alkuun ja pitämiseen saatavaa tukea yksityiskeskustelut (mahdollisuus kokeneen henkilön kanssa) kaikille haluaville, lisäksi aineistoa päivitettynä jatkuvasti.
  • 1

Tiedoksi Chatista (alkuun)

Lue säännöt Live Chat ym. sivustomme käytöstä

Kaikki kirjoitukset ja mahdolliset asiakirjat jotka sisältyvät tähän sivustoon (LiveChat) ovat vain esitetty tiedoksi muille keskustelijoille. Mikään materiaali ei ole tarkoitettu korvaamaan ammatillista hoitoa tai ottamaan huomioon pätevän psykiatrin tai lääkärin henkilökohtaista apua, sekä lääketieteellistä hoitoa.

Materiaalia tällä sivustolla ei voida eikä saa käyttää perusteena diagnoosin tekemiselle tai hoidon valitsemiselle. Jos löydät jotain, jotka tulisi korjata, ota yhteyttä, info(at)alkoholiongelma.com


Kaikki mitä odotat Live Chat-yksityiskeskusteluilta

 Jos sinulla on ongelmia alkoholin käytön kanssa ja haluat apua! Tuki raittiuden alkuun Chat tarjoaa monenlaista tukea yksityiskeskusteluiden avulla kokeneen henkilön kanssa. Täällä voi tehdä kysymyksiä, tiedämme kuinka raittiuden halun sytyttyä on hämillään, autamme sinua alkuun kokemuksemme mukaisesti. Yksityiskeskustelut kokeneen henkilön kanssa sopii kaikille raittiudesta kiinnostuneille henkilöille. 

Tuki raittiuden alkuun tarjoaa laadukasta vertaistukea päihderiippuvuuteen kaikille sitä haluaville tai siitä kiinnostuneille. Täällä Chatissa toimintamme arvolähtökohtina ovat käyttäjien ja yksilöllisyyden arvostaminen, yhteisöllisyys, sekä kunnioittaminen muita käyttäjiä kohtaan. 

Tuki raittiuden alkuun on käyttäjille turvallinen (nimettömänä toimiminen) ja muutosta (raittiutta) edistävä yksityiskeskustelu yhteisö.

Tarjoamme raittiuden tueksi laajan kokemuksen, Tuki raittiuden alkuun tuodaan esille äänitteitä, artikkeleita yksityiskeskusteluita paljon päivitettyjä uusia asioita raittiutesi tueksi. Valitettavasti nämä erikoiset palvelut tulee esille kun olet rekisteröitynyt, sekä maksanut käyttäjämaksun.

Tuki raittiuden alkuun yksityiskeskustelut tarjoavat täydellisen ratkaisun alkoholiongelmasta käytäville keskusteluille. Tuki raittiuden alkuun yksityiskeskustelu antaa osallistujille mahdollisuuden keskustella yksityisesti nimettömänä. Yksityiset keskustelut voivat olla teksti-, ääni- tai jopa videopuheluita. Jokaisella on omaa sanottavaa ja kerrottavaa kaikki on toivottavaa, mukana olemisella autamme toisia, sekä ennenkaikkea itseämme. 

Multimedia ja jakaminen Chat

Rikasta keskusteluasi kuvilla, ääniviesteillä ja YouTube-videoilla.

  • * Yksityiset WebRTC-yksi video- ja äänipuhelut
  • * Nauhoita ja jaa lyhyitä video- ja ääniviestejä
  • * Lisää asiakirjoja, esityksiä, pdf- ja kuvia
  • * Ota selfies ja jaa ne chat-huoneessa
  • * Rikasta keskusteluasi YouTube- ja Vimeo-videoilla

Olemme myös huolehtineet turvallisuudesta. Tuki raittiuden alkuun Chat käyttää SSL / TLS-tietoturvaa keskusteluiden ja käyttäjien tietojen suojaamiseen. Tuki raittiuden alkuun-ryhmäkeskusteluhistoria voidaan arkistoida automaattisesti kolmeksi kuukaudeksi.


 Valitettavasti Tuki raittiuden alkuun on maksullinen

Kuukauden ajanjaksolle Tuki raittiuden alkuun yksityisiin keskusteluihin käyttäjälle maksu on 50 euroa/sis. alv 

15 miljoonaa kauppiasta suosii PayPalia, siksi myös sivustomme valinta on PayPall maksujärjestelmä turvallisuutensa takia. Maksujärjestelmässä maksut onnistuu korteilla ja itse PayPall maksujärjestelmällä.

Ympärivuorokautinen valvonta PayPallissa:

Turvallisuutesi on meille ensiarvoisen tärkeää: petosten vastainen torjuntajärjestelmämme analysoi jokaisen tapahtuman, ja asiantuntijamme ovat valmiit auttamaan sinua tapahtumiesi kanssa milloin tahansa.


Maksu tapahtuma:
Rekisteröidy sivustoomme, merkitse rekisteröintilomakkeessa Tuki raittiuden alkuun katso kuvasta. Rekisteröinnin avulla saamme kohdistettua sinut oikeaan Chat ryhmäkeskustelu paikkaan.
 
 
 
Kun olet rekisteröitynyt suorita käyttäjämaksu, pääset laadukkaalle rhmäkeskustelu Chat mukaan. Mukana voit olla valitsemallasi nimimerkillä (tunnus annettu rekisteröinnin yhteydessä).