• Kaipaatko

    Kaipaatko "kokenutta" tukea, liity jäseneksi!

    Liity jäseneksi, siirry sivulle! Lue lisää
  • 1

Mitä täällä on sinulle?

Alkoholisti (juova) elää aina hämärässä ja puutteellisessa todellisuudentajussa ymmärtämättä tilaansa, minulla ei ollut myöskään mitään käsitystä silloisesta juovasta (minä) alkoholista. Tämän vuoksi alkoholisti tarvitsee läheisten määrätietoisia ja toistuvia avunpyyntöjä ottaa apua vastaan alkoholiongelmaan.

Alkoholismi on etenevä ja paheneva sairaus juomisen jatkuessa, usein alkoholisti menettää kaiken perheensä, työpaikat jopa vapauden myös oman itsensä (elämänsä). Alkoholistin on herättävä todellisuuteen missä alkoholistille selviää sen hetkinen elämän tilanne (kurjuus).

Kukaan ei voi toipua sairaudesta, ellei tiedä millaista sairautta sairastaa. Täällä alkoholistille toivomme silmien aukaisua havaitsemaan oma voimattomuus hallita juomistaan. Ymmärtää oma tilansa, alkoholismi sairaus mihin on haettava ulkopuolista apua siitä selviytymiseen, sekä elämiseen sairauden kanssa.

Toivottavasti olet jo saanut tai saat täältä motivaation hoitaa alkoholismi sairautta. Käytä mahdollisuuksien mukaan kaikkea tietämystä ja kokemusta sivustolta, että saisit tukea raittiuden tielle emmekä ajautuisi samaan vanhaan takaisin.

Raittius elämäntavaksi 

 Live Chatin avulla sivuston käyttäjät voivat keskustella ryhmissä ja toistensa kanssa. Eikä siinä kaikki, käyttäjät voivat jakaa kuvia, tekstiviestejä, Url linkkejä, sekä tiedostoja säilyttäen yksityisyyden. Jos tunnet yksinäisyyttä (ahdistusta), sekä haluat keskustella samassa elämän tilaanteessa olevien kanssa (alkoholismi).

Ole rohkeasti mukana keskusteluryhmissä tai vaihtoehtoisesti yksityiskeskusteluissa. Keskusteluryhmään ei vaadita rekisteröitymistä erikseen, mutta saadaksesi palvelut sivustoon (päivitetyt aineistot) on sinun rekisteröidyttävä. Rekisteröityminen on yksinkertaista vain käyttäjänimi (tunnus) ja sähköposti kirjautumislomakkeessa.

  • matkallaAlkoholismiin
    ryhmäkeskustelut (ma klo 19.00 ja su klo 20.00)
  • olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan näinä aikoina

Live Chat keskusteluun joko ryhmissä tai yksityiskeskusteluina. Usein alkoholisti tuntee pakonomaista tarvetta keskustella muiden ymmärtäväisten keskustelijoiden kanssa. Alkoholisteja on kirjoittamiseen taipuvaisia, puhumiseen kykeneviä ja ainoastaan kuunnella toisten keskusteluja (puheita).

Alkoholistin ujous, sekä arkuus estää kanssakäymisen vuorovaikutteisilla tavoilla joihin edellä viitattiin. Täällä voi keskustella omin sanoin (kirjoittaa) mitään häpeämistä mukana olemisesta ei ole. Olet tärkeä kun osallistut keskusteluihin. Osallistumalla keskusteluihin autat muita ja ensisijaisesti myös itseäsi. 

Otamme mielellämme vastaan palautetta email: palaute(at)alkoholiongelma.com, voit antaa palautetta verkkosivuistamme tai muusta toiminnastamme. Palautteen yhteydessä saatuja tietoja käytetään vain palautteen käsittelyyn tai vastaamiseen.


Alkoholisti vannoo lopettavan juomisensa harva se päivä, alkaen kuitenkin yhä uudestaan vajoten syvempään ahdinkoon. Alkoholisti voi auttaa itseään myöntämällä olevansa alkoholisti, nöyrtyä suuren tuskan alla hyväksymään tosiasian elämässään.

Tutkittu, myös myönnetty kuinka parhaiten toinen ongelmainen ymmärtää ongelmaista parhaiten ja saa ongelmaisen luottamuksen helpommin, luottamus on tärkeintä katkaisemaan matkan alkoholismiin.


Facebook yhteydet, ota osaa keskusteluihin:

Ensimmäinen raitis päiväAlkoholistille apuaTartu kädenojennukseenRaittiuden avuksi tekeminenOlin menettänyt kaikenPelko menettää kaikkiTorjutuksi tulemisen pelkoTunnekuohujaMenettää kaikki "ei koske minua"Käyttäjälle tietoaItsemurhasta "myös muut"Oma ripittäytyminenAlkoholi ja masennusHYVÄÄ JUHANNUSTAAvun ymmärtäminenHyvää vappuaHyvää Pääsiäisen aikaaTapahtuu silmiemme edessäMuistutus itsesäälistäTULKOON JOULUJoulun jälkeen ajatuksiaJuopon matkaAlkoholismiinAlkoholistin totuuttaSyy raittiudelleVihasta...Taas lopetan...Seurauksia...Raitistumisen alku vaikeaaLomien loputtuaApua itselle tai kaverillePelot ja häpeätMatka tuhoon...Tyrannin loppu...Raittius ainoa vaihtoehtoMuissa vika ja syyPullon voitto


Anna tukesi, auta läheisiäsi tai itseäsi!

Sivustollamme on ainutlaatuinen mahdollisuus monipuoliseen tukeen, mikäli tarvitset henkilökohtaista apua, myös tunnet surua läheisistä ongelman kanssa elämisestä. Voit rekisteröityä ja antaa ystävällesi tai vaikka työnantajana tunnuksesi, että henkilö pääsee omalle sivustolle. Kerro läheisille sivustosta, on mahdollista että henkilö saa täältä kipinän jota tarvitsee raittiuden aikaan saamiseksi.


 

Vaihtoehto tai lisäys AA-kokouksiin

On myös niitä, jotka eivät pääse kokouksiin monien syiden takia. Niinpä vaihtoehtoinen tapa monille alkoholisteille saada yhdessä puhua ongelmistaan ​​on chat huoneiden kautta.

Chat huoneet ovat myös hyvä resurssi niille, jotka haluavat "ottaa mallia" AA: sta  ennen kuin he todella käyvät kokouksessa. 

AA-kokoukseen meneminen voi olla ennakkoluuloja täynnä, joten AA-sta keskustelu ryhmissä on ihanteellinen ympäristö tulevien kokousten ja keskustelujen testaamiseen.

Chat huoneissa on parasta, että valitset oman näytön lempinimen. Näin voit pysyä suurelta osin anonyyminä  ihmisille, joihin olet vuorovaikutuksessa. 

Alkoholistit voivat siis puhua vapaammin ongelmistaan ​​ja kokemuksistaan täällä chatissa.


Ota Chat keskustelut vakavasti!

On myös tärkeää muistaa, että AA-keskustelut ja ryhmät luotiin aluksi korvaamaan todelliset, viralliset kokoukset niille, jotka eivät osallistu live kokouksiin. Yritä siis ottaa asiat vakavasti, kun liityt huoneeseen.

Koska jokainen chat huone koostuu erilaisista yksilöistä ja ihmiset pyrkivät tarttumaan muutamiin suosituimpiin Chat huoneisiinsa, toivottavasti meidän Chat on se jonka avulla voit mukavasti ja rennosti olla mukana. 

Tunne rennosta ja asiallisesta ryhmästä ihmisiä antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa keskusteluhuoneen voiman.


Käytämme pop-up ikkunoita viestittämiseen. Uusia uutisia linkkeineen tai linkkejä artikkeleihin, myös videoita esitellä (uusimpia) lisäksi ikkunoihin voi sijoittaa kuvagallerioita tai lyhyitä huomautuksia ja täydennyksiä jotka tuntuvat liian pieniltä itsenäisiksi sivuiksi tai pitempiäkin tekstejä, mikä helpottaa luettavuutta, kun alkuperäinen linkkisivu ei katoa alta pois.

Ikkunat palvelee kaikkia kävijöitä, antaa ajantasaista tietoa tuesta alkoholismiin. Pop-up -ikkuna on normaali html-tiedosto, jonka linkissä on lyhyt JavaScript-koodi. Ne ovat itsenäisiä sivuja, ikkunoihin voi tarvittaessa lisätä myös työkalu- ja osoiterivit sekä vierityspalkin.


On muistutettava vakavasta sanoisinko "harhasta", olemattomasta uskomuksesta. Uskomus koskee kaikkia vakavia tapahtumia, siis huonoja seuraamuksia jotka ei kosketa meitä millään tavalla. Ohitamme ne tiedot tapahtumista olan kohautuksella, sillä nämä ei kosketa nyt eikä uskomuksemme mukaan "koskaan" meitä itseämme....
Olin urheilija henkeen vereen, juomiseni seurauksena päädyin penkkiurheilijaksi..... kaiken menettäneenä

Kommentit (vain rekisteröidyt) kommentit ovat täydentäviä osanotto mahdollisuuksiin sivustolla. Esim. kun keskustelee Live Chat portaalissa, kommenteissa voi antaa laajemmin omasta mielipiteestä tai keskustelun mukaisesta tarinasta. Liity mukaan, rekisteröidy!