Kaveri Chat

Juttuseuraa Livenä (ryhmä)

Tämän sivuston Kaveri Chat on tarkoitettu ensisijaisesti mahdollista seurustelua varten yksityisissä keskusteluissa. Käytä yksityisiä keskusteluja yksityisiin kahdenkeskisiin keskusteluihin. Kun olet liittynyt keskusteluun liittynyt suljettuun ryhmään sisään, sinuun mahdollisesti otetaan yhteyttä tai vastavuoroisesti sinä voit ottaa henkilöihin yhteyttä, älä poistu vaan odota... viestejä voi myös laittaa kaikkien nähtäväksi (keskusteluun). 

Chattailu voi olla todella hauskaa ja vähintään kokeilemisen arvoinen tapa löytää uusia tuttavuuksia ja miksei sitä tosi kaveruutta Chatin parissa onkin aika karistaa ennakkoluulot ja epävarmuus pois harteilta ja antaa mahdollisuus uudelle tuttavuudelle. Kun pidät mielen avoimena ja järjen kädessä, voi aivan hyvin olla, että se oikea kaveruus odottaa sinua juuri kulman; tai tässä tapauksessa, hiiren napautuksen takana!

Onko mahdollista tavata uusi tuttavuus turvallisesti netin ulkopuolella?

Keskustelu sujuu mielenkiintoisena, Chat kaverisi vaikuttaa mukavalta... Voi olla pitkän tutustumisen jälkeen olette päättäneet kohdata oikeassa elämässä. Chat on oletetusti rehellisiä ihmisiä, jotka hakevat ystäviä ja läheisyyttä, aivan kuten sinäkin. Samalla on kuitenkin syytä pitää mielessä muutamia tärkeitä seikkoja, joiden avulla voit varmistaa, että ensitapaaminen sujuu mahdollisimman turvallisesti:

1. Sovi ensitapaaminen aina julkiselle paikalle. Elokuvateatteri, ostoskeskus, ravintola, baari... Vaikutti uusi Chat kaverisi sitten miten turvalliselta ja luotettavalta tahansa, ensitapaaminen kannattaa aina sopia julkiselle paikalle.

2. Ilmoita tapaamisesta aina perheenjäsenelle tai ystävälle. Sopikaa, mihin aikaan sinun on ilmoitettava hänelle, että tapaaminen sujuu hyvin. Muista myös jakaa Chat kaverisi tiedot läheisesi kanssa.

3. Pidä järki kädessä; terveellä maalaisjärjellä pääsee onneksi pitkälle. Jos Chat kaverisi kehonkieli on uhkaavaa tai tunnet olosi millään tavalla epämiellyttäväksi, jätä tapaaminen kesken.

Vaikka yllä mainitut toimenpiteet voivat kuulostaa hyvin liioitelluilta, on hyvä, että pidät nämä seikat mielessä aina, kun sovit ensitapaamista Chat kaverisi kanssa. Tärkeintä on tietysti, että nautit Chat kaverisi seurasta ja pidätte hauskaa! Muistathan myös että päihtyneen seura on aina arveluttavaa.

Otamme mielellämme vastaan palautetta email: palaute(at)alkoholiongelma.com, voit antaa palautetta verkkosivuistamme tai muusta toiminnastamme. Palautteen yhteydessä saatuja tietoja käytetään vain palautteen käsittelyyn tai vastaamiseen.

Apua ja Tukea päihdeongelmaan Tutustu  AA chat myös Kaveri Chat