• Pulloon hukkuminen on mahdollista!

  Pulloon hukkuminen on mahdollista!

  Tarjoamme raittiuden tueksi myös Fasebook sivuston, tutustu ja ota osaa niin halutessasi. Lue lisää
 • 1

Mitä täällä on sinulle?

Alkoholisti (juova) elää aina hämärässä ja puutteellisessa todellisuudentajussa ymmärtämättä tilaansa, minulla ei ollut myöskään mitään käsitystä silloisesta juovasta (minä) alkoholista. Tämän vuoksi alkoholisti tarvitsee läheisten määrätietoisia ja toistuvia avunpyyntöjä ottaa apua vastaan alkoholiongelmaan.

Alkoholismi on etenevä ja paheneva sairaus juomisen jatkuessa, usein alkoholisti menettää kaiken perheensä, työpaikat jopa vapauden myös oman itsensä (elämänsä). Alkoholistin on herättävä todellisuuteen missä alkoholistille selviää sen hetkinen elämän tilanne (kurjuus).

Kukaan ei voi toipua sairaudesta, ellei tiedä millaista sairautta sairastaa. Täällä alkoholistille toivomme silmien aukaisua havaitsemaan oma voimattomuus hallita juomistaan. Ymmärtää oma tilansa, alkoholismi sairaus mihin on haettava ulkopuolista apua siitä selviytymiseen, sekä elämiseen sairauden kanssa.

Toivottavasti olet jo saanut tai saat täältä motivaation hoitaa alkoholismi sairautta. Käytä mahdollisuuksien mukaan kaikkea tietämystä ja kokemusta sivustolta, että saisit tukea raittiuden tielle emmekä ajautuisi samaan vanhaan takaisin.

 • Itsekkyys
  Niin kauan kun elin vähänkään itsekkäästi ja olin valmis syyttelemään…
 • AA Nimettömät Alkoholistit
  AA –Nimettömät Alkoholistit http://www.aa.fi/ - vertaistukea, tukihenkilö- ja ryhmätoimintaa alkoholiongelmasta…
 • Masennus, juominen
  Masennus, juominen: Ohimenevä masennus, joka haittaa elämää vain lievästi, on…
 • Oman valinnan vapaus
  Minun alkoholistina olisi tärkeää ymmärtää oma valinnan vapaus elämässäni, myös…

Tarvitsemme mielen vakautta

Tänä aikana tarvitsemme mielen vakautta, rauhaa mieleemme. Ei voi elää jatkuvasti ajatuksien heiluessa laidasta laitaan kuin apina häkissä. Ajatuksien tuska saa mielemme ja kehomme voimaan todella pahoin.
 
Minä sairauteni voimasta koen ulkoisesti olevani yksinäinen, silti hengellisesti en sitä ole, kuitenkin tarvitsen tätä hengellistä yksinäisyyttä mikä vaatii todellista keskittymistä ja minäni hakemista, esimerkkinä jollaisia lapsena olimme ja miksi meidän nyt tulisi tulla.
 
Tähän minulle vieraaseen rauhaan oppimalla edes vähän paneutumaan syvällisemmin alan saavuttamaan tarvitsemaani levollisuutta elämääni.