• Pulloon hukkuminen on mahdollista!

  Pulloon hukkuminen on mahdollista!

  Tarjoamme raittiuden tueksi uudenlaisen toiminnan nimittäin "Jäsennyyden" tämä tuki malli mahdollistaa tuen saamista lähes päivittäin jopa 12/kk ajan.
  Tukea on kolmenlaista rekisteröinnin yhteydessä valittavissa "Yksityinen jäseneksi", "Yksityinen jäseneksi Galleriaan" tai "Yritys jäseneksi". Lue lisää
 • 1

Mitä täällä on sinulle?

Alkoholisti (juova) elää aina hämärässä ja puutteellisessa todellisuudentajussa ymmärtämättä tilaansa, minulla ei ollut myöskään mitään käsitystä silloisesta juovasta (minä) alkoholista. Tämän vuoksi alkoholisti tarvitsee läheisten määrätietoisia ja toistuvia avunpyyntöjä ottaa apua vastaan alkoholiongelmaan.

Alkoholismi on etenevä ja paheneva sairaus juomisen jatkuessa, usein alkoholisti menettää kaiken perheensä, työpaikat jopa vapauden myös oman itsensä (elämänsä). Alkoholistin on herättävä todellisuuteen missä alkoholistille selviää sen hetkinen elämän tilanne (kurjuus).

Kukaan ei voi toipua sairaudesta, ellei tiedä millaista sairautta sairastaa. Täällä alkoholistille toivomme silmien aukaisua havaitsemaan oma voimattomuus hallita juomistaan. Ymmärtää oma tilansa, alkoholismi sairaus mihin on haettava ulkopuolista apua siitä selviytymiseen, sekä elämiseen sairauden kanssa.

Toivottavasti olet jo saanut tai saat täältä motivaation hoitaa alkoholismi sairautta. Käytä mahdollisuuksien mukaan kaikkea tietämystä ja kokemusta sivustolta, että saisit tukea raittiuden tielle emmekä ajautuisi samaan vanhaan takaisin.

 • Ei koskaan koske minua...
   On muistutettava vakavasta sanoisinko "harhasta", olemattomasta uskomuksesta. Uskomus koskee kaikkia…
 • Vastuun ottaminen
  Aloin ottamaan harteilleni vastuun omasta itsestäni tapahtui mitä tahansa, lisäksi…

Pääsiäisen Juhla-aikaa

Alkoholistille kulta-aikaa, paljon vapaata juomiseen. Pidetään läheisistä huolta, ollaan juomatta, ollaan alkoholisti läheisiin yhteydessä kaikesta huolimatta.

Olin alkoholisti veljeeni puhelin yhteydessä usein samoin hän soitti minulle. En koskaan ollut niin kiireinen etten alkoholisti veljeni kanssa pystynyt kuulemisia vaihtamaan. Tiedän, nämä puhelut olivat hänelle erittäin tärkeitä.

Muistutukseksi, läheisiemme vajoaminen pimeään todellisuuteen, ole yhteydessä häneen turvaa valon pilkahdus hänelle.