• Live Chat rento keskustelupaikka

    Live Chat rento keskustelupaikka

    Keskusteluissa mukana raittiuteen saatavaa tukea yksityiskeskusteluissa, lisäksi aineistoa päivitettynä jatkuvasti.
  • 1

Tiedoksi Chatista (avuksi)

Lue säännöt Live Chat ym. sivustomme käytöstä

Kaikki kirjoitukset ja mahdolliset asiakirjat jotka sisältyvät tähän sivustoon (LiveChat) ovat vain esitetty tiedoksi muille keskustelijoille. Mikään materiaali ei ole tarkoitettu korvaamaan ammatillista hoitoa tai ottamaan huomioon pätevän psykiatrin tai lääkärin henkilökohtaista apua, sekä lääketieteellistä hoitoa.

Materiaalia tällä sivustolla ei voida eikä saa käyttää perusteena diagnoosin tekemiselle tai hoidon valitsemiselle. Jos löydät jotain, jotka tulisi korjata, ota yhteyttä, info(at)alkoholiongelma.com


Kaikki mitä odotat Live Chat-ryhmäkeskusteluilta

avuksiAlkoholismiin tarjoaa laadukasta vertaistukea päihderiippuvuuteen kaikille sitä haluaville tai siitä kiinnostuneille. Täällä Chatissa toimintamme arvolähtökohtina ovat käyttäjien ja yksilöllisyyden arvostaminen, yhteisöllisyys, sekä kunnioittaminen muita käyttäjiä kohtaan. avuksiAlkoholismiin on käyttäjille turvallinen ja muutosta edistävä ryhmäkeskustelu yhteisö.

Tarjoamme raittiuden tueksi laajan kokemuksen, avuksiAlkoholismiin tuodaan esille äänitteitä, artikkeleita yksityiskeskusteluita paljon päivitettyjä uusia asioita raittiutesi tueksi. Valitettavasti nämä erikoiset palvelut tulee esille kun olet rekisteröitynyt, sekä maksanut käyttäjämaksun.

avuksiAlkoholismiin ryhmäkeskusteluominaisuudet tarjoavat täydellisen ratkaisun alkoholiongelmasta käytäville keskusteluille. avuksiAlkoholismiin-ryhmäkeskustelu antaa osallistujille mahdollisuuden keskustella ryhmänä ja yksityisesti. Yksityiset keskustelut voivat olla teksti-, ääni- tai jopa videopuheluita. Jokaisella on omaa sanottavaa ja kerrottavaa kaikki on toivottavaa, mukana olemisella autamme toisia, sekä ennenkaikkea itseämme. 

Multimedia ja jakaminen Chat

Rikasta keskusteluasi kuvilla, ääniviesteillä ja YouTube-videoilla.

  • * Yksityiset WebRTC-yksi video- ja äänipuhelut
  • * Nauhoita ja jaa lyhyitä video- ja ääniviestejä
  • * Lisää asiakirjoja, esityksiä, pdf ja kuvia
  • * Ota selfies ja jaa ne chat-huoneessa
  • * Rikasta keskusteluasi YouTube- ja Vimeo-videoilla

Olemme myös huolehtineet turvallisuudesta. avuksiAlkoholismiin Chat käyttää SSL / TLS-tietoturvaa keskusteluiden ja käyttäjien tietojen suojaamiseen. avuksiAlkoholismiin-ryhmäkeskusteluhistoria voidaan arkistoida automaattisesti kolmeksi kuukaudeksi.


 Valitettavasti avuksiAlkoholismiin on maksullinen

Kuukauden ajanjaksolle avuksiAlkoholismiin käyttäjälle maksu on 20 euroa/sis. alv 

15 miljoonaa kauppiasta suosii PayPalia, siksi myös sivustomme valinta on PayPall maksujärjestelmä turvallisuutensa takia. Maksujärjestelmässä maksut onnistuu korteilla ja itse PayPall maksujärjestelmällä.

Ympärivuorokautinen valvonta PayPallissa:

Turvallisuutesi on meille ensiarvoisen tärkeää: petosten vastainen torjuntajärjestelmämme analysoi jokaisen tapahtuman, ja asiantuntijamme ovat valmiit auttamaan sinua tapahtumiesi kanssa milloin tahansa.


Maksu tapahtuma:
Rekisteröidy sivustoomme, merkitse rekisteröintilomakkeessa avuksiAlkoholismiin katso kuvasta. rekisteröinnin avulla saamme kohdistettua sinut oikeaan Chat ryhmäkeskustelu paikkaan.
 
 
 
Kun olet rekisteröitynyt suorita käyttäjämaksu, pääset laadukkaalle rhmäkeskustelu Chat mukaan. Mukana voit olla valitsemallasi nimimerkillä (tunnus annettu rekisteröinnin yhteydessä).