Älä jää yksin – hae apua

 • – Itsetuhoisiin ajatuksiin saa ja pitää hakea apua.
 • – Saatavilla on niin nuorille kuin ihan kaikille suunnattuja palveluita ja päivystysnumeroita. Tähän on listattu niistä osa.
 • – 12–29-vuotiaille suunnattu anonyymi keskustelualusta Sekasin-chat.
 • – Mielenterveystalon nuorille suunnatut palvelut ja jännitykseen ja ahdistukseen auttava Chillaa-sovellus.
 • – Mieli ry:n valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää 24 tuntia vuorokaudessa joka päivä numerossa 09 2525 0111. Voit soittaa nimettömästi ja luottamuksellisesti. Lisää tietoa ja muita palveluita täältä.
 • – Surunauhan sivulla kooste apua tarjoavista tahoista.
 • – Akuutissa hätätilanteessa pitää soittaa hätänumeroon 112.

Riihimäki Esittelyssä

Riihimäki, FI
/ 397
 • akaa mielenterveys ja päihdepalvelut

  akaa mielenterveys ja päihdepalvelut

Kuvaus

Riihimäki päihdepalvelut ja mielenterveys myös Hausjärvi, Loppi,

Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Mielenterveys- ja päihdepalveluihin kuuluu perusterveydenhuollon mielenterveys- ja riippuvuushoidon palveluita sekä erikoissairaanhoidon psykiatrisia palveluita.

Toimi näin

Ota yhteyttä oman alueesi päihde- ja riippuvuuspalveluihin.

Katso myös täältä...

Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Riihimäen seutu

Mielenterveys- ja päihdeyksikkö tuottaa avomuotoisia mielenterveys- ja päihdepalveluita seudullisesti Riihimäen, Hausjärven ja Lopen 18 vuotta täyttäneille asukkaille. Hoitoon hakeutumiseen et tarvitse lähetettä.

Mielenterveyspalveluissa sinulle tarjotaan matalalla kynnyksellä apua ja tukea mielenterveyteen liittyvissä ongelmatilanteissa (esim. elämäntilannekriisit, sopeutumishäiriöt, mieliala, ahdistuneisuus).

Päihdepalvelut vastaavat avomuotoisista katkaisu- ja vieroitushoidoista, laitosmuotoisen katkaisu- ja vieroitushoidon sekä laitosmuotoisen päihdekuntoutuksen tarpeen arvioinnista ja tarvittavasta päätöksenteosta/maksusitoumuksista. Päihdepalveluissa vastataan myös opioidiriippuvaisten korvaushoidon toteuttamisesta.

Sekä mielenterveys- että päihdepalvelujen palvelumuotoina ovat mm. puhelinpalvelu, yksilövastaanottoajat, ryhmämuotoinen hoito sekä konsultaatio- ja verkostotyö. Päihdepalveluissa tarjotaan hoitoa myös päihdeongelmaisen läheisille.

Voit hakeutua yksikön asiakkaaksi soittamalla mielenterveys- ja päihdeyksikön puhelinpalveluun. Mikäli olet ottanut yhteyttä yksikköön yhteyttä yhteistyötahon ohjaamana, aloitetaan työskentely aina yhteisneuvottelulla.

Osoite

Penttilänkatu 5, J-ovi,11100 RIIHIMÄKI

Normaalit aukioloajat

Avoinna:

 • Maanantai - Torstai 08:00 - 15:30
 • Perjantai 08:00 - 14:30

Muut yhteystiedot

Puhelin

Kunnat:

Hausjärvi, Loppi, Riihimäki