• Chat keskustelua tervetuloa!

    Chat keskustelua tervetuloa!

    Vapaata (aihe) keskustelua alkoholiongelmasta! Lue lisää
  • 1

Ryhmäkeskustelut myös sivulla>>>

LiveChatin avulla sivuston käyttäjät voivat keskustella ryhmissä ja toistensa kanssa (rekisteröidyttävä yksityisiin keskusteluihin). Eikä siinä kaikki! käyttäjät voivat jakaa kuvia, tekstiviestejä (Url linkkejä), sekä tiedostoja, paljon muuta säilyttäen yksityisyyden. Jos podet yksinäisyyttä (ahdistusta) tunnet myös, että on saatava keskustella ymmärtäväisen samassa tilassa (alkoholismi) olevan kanssa.

Ole rohkeasti keskusteluryhmissä tai vaihtoehtoisesti yksityiskeskusteluissa. Valitettavasti palvelemme ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille. Rekisteröityminen on yksinkertaista vain käyttäjänimi (tunnus) ja sähköposti LiveChatin kirjautumislomakkeessa.

  • matkallaAlkoholismiin
    ryhmäkeskustelut (ma klo 19.00 ja su klo 20.00)
  • lämpimästi tervetuloa keskustelemaan, myös näinä aikoina

Ryhmächatit ovat kaikille avoimia keskusteluita (myös erilaisia sisään kirjautumisia), joissa voi osallistua keskusteluun omalla nimellä tai nimimerkillä (tunnus).

LiveChat keskusteluun pääset mukaan rekisteröitymällä. Usein alkoholistille tulee pakonomainen tarve keskustella jonkun toisen kaltaisensa kanssa livechat antaa siihen mahdollisuuden. Alkoholisteja on kirjoittamiseen taipuvaisia, puhumiseen kykeneviä ja ainoastaan kuunnella toisten keskusteluja (puheita).

Alkoholistin ujous, sekä arkuus estää kanssakäymisen vuorovaikutteisilla tavoilla joihin edellä viitattiin. Täällä voi keskustella omin sanoin (kirjoittaa) mitään hävettävää ei varmasti ole. Olet tärkeä kun osallistut keskusteluihin, osallistumalla keskusteluihin autat muita ja ensisijaisesti myös itseäsi. 

Otamme mielellämme vastaan palautetta email: palaute(at)alkoholiongelma.com, voit antaa palautetta verkkosivuistamme tai muusta toiminnastamme. Palautteen yhteydessä saatuja tietoja käytetään vain palautteen käsittelyyn tai vastaamiseen.

PayPalilla rahasi riittävät pidemmälle!

Tee ostoksia maailman ympäri. Tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja salasanan.

 

Vaihtoehto tai lisäys AA-kokouksiin

On myös niitä, jotka eivät pääse kokouksiin monien syiden takia. Niinpä vaihtoehtoinen tapa monille alkoholisteille saada yhdessä puhua ongelmistaan ​​on AA-chat huoneiden kautta.

AA-vapaa chat huoneet ovat myös hyvä resurssi niille, jotka haluavat "ottaa mallia" AA: sta  ennen kuin he todella käyvät kokouksessa. 

AA-kokoukseen meneminen voi olla ennakkoluuloja täynnä, joten AA-keskusteluryhmät ovat ihanteellinen ympäristö tulevien kokousten ja keskustelujentestaamiseen.

AA:n chat huoneissa on parasta, että valitset oman näytön lempinimen. Näin voit pysyä suurelta osin anonyyminä  ihmisille, joihin olet vuorovaikutuksessa. 

Alkoholistit voivat siis puhua vapaammin ongelmistaan ​​ja kokemuksistaan täällä chatissa. Liity mukaan... Chat keskusteluissa mukana "Kynä" nimimerkillä osallistuva henkilö joka on myös kirjoittanut sivustolla ja Facebook sivulla paljon artikkeleita, myös AA- kokemuksista.

Ota Chat keskustelut vakavasti!

On myös tärkeää muistaa, että AA-keskustelut ja ryhmät luotiin aluksi korvaamaan todelliset, viralliset kokoukset niille, jotka eivät osallistu live kokouksiin. Yritä siis ottaa asiat vakavasti, kun liityt huoneeseen.

Koska jokainen chat huone koostuu erilaisista yksilöistä ja ihmiset pyrkivät tarttumaan muutamiin suosituimpiin Chat huoneisiinsa, toivottavasti meidän Chat on se jonka avulla voit mukavasti ja rennosti olla mukana. 

Ainoastaan ​​tunne rennosta ja asiallisista joukosta ihmisiä, joihin voit liittyä, sinulla on mahdollisuus saada verkossa olevan keskusteluhuoneen voiman.


On muistutettava vakavasta sanoisinko "harhasta", olemattomasta uskomuksesta. Uskomus koskee kaikkia vakavia tapahtumia, siis huonoja seuraamuksia jotka ei kosketa meitä millään tavalla. Ohitamme ne tiedot tapahtumista olan kohautuksella, sillä nämä ei kosketa nyt eikä uskomuksemme mukaan "koskaan" meitä itseämme....
Olin urheilija henkeen vereen, juomiseni seurauksena päädyin penkkiurheilijaksi..... kaiken menettäneenä