• Vaipua alas (pohjalle) voisi kutsua biologiselle tasolle

  Vaipua alas (pohjalle) voisi kutsua biologiselle tasolle

  Oletko matkalla alkoholismiin? Lue lisää
 • Alkoholistille apua, alkoholisti hukkuu!

  Alkoholistille apua, alkoholisti hukkuu!

  Voisiko lisätty avuntarjonta vähentää rattijuoppoja? Lue lisää
 • 1
 • 2

Tiedoksi ja avuksi

Haluamme antaa oman paikan niille ihmiselle jotka toivovat meiltä erilaisiin aineistoihin näkyvyyttä Facebook sivulla! Myös näihin pääsee kommentoimaan niin halutessaan! HUOM! lukekaa sivuston säännöt ja yhteisönormit enenkuin lähetätte aineistoa tai pyydätte julkaisemaan.


Dokumenttielokuva Haaveiden kääntöraide seuraa vuoden ajan Aksan, Tapion ja Tonin elämää – ilon, epätoivon, itsetuhon ja ystävyyden täyttämiä hetkiä Itä-Helsingin metroasemilla ja -junissa.

Henkilön Haaveiden kääntöraide kuva.
 
 

Kalle Talonen Yle

Kalle Talonen Yle
https://areena.yle.fi/1-50274789 
Sunnuntaivieras | Kari Aartoma kirjoitti romaanin alkoholistien elämästä - ”Täytyy myöntää, että olen edelleen viinapirun vietävänä”
Sunnuntaivieraana on kirjailija Kari Aartoma, joka kirjoitti romaanin turkulaisten juoppojen elämästä - sisäpuolelta käsin. Romaanin kirjoittamiseen meni kahdeksan vuotta.
 
 
 
 

Jätä kommentti

Tässä saa kommentoida omalla nimellä tai nimimerkillä. Vaadinmme myös kunnollisen meiliosoitteen. Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Ole kohtelias ja rakentava.

Lue myös "Yhteisönormit" ohjeet ennen viestin kirjoittamista. Huomaathan, että viestien ilmestyminen kestää hetken, koska kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kiitos kommentistasi!