Tutustu artikkeleihin, paremman elämän puolesta!

Tyytymättömyys on uuden alku!

Raittiuden ylläpitämiseen

Raittius elämäntavaksi (tutustu Live Chat sivustoon)

Alkoholistina koen valtavasti yksinäisyyttä, jopa erittäin ahdistavana tunteena. Yksinäisyyteen ajautuminen oli väärän elämäntavan (juominen) seurausta. Tämä lohduttaja jota rakastin (alkoholi) vei mieleni kaaokseen ja juomisen seurauksena menetin kaiken vaipuen hirvittävään yksinäisyyteen.

Tämä sivusto on rakennettu uuden raittiin elämäntavan saavuttamiseen (tutustu Live Chat). Kuitenkin muistaen ettemme ole päteviä antamaan neuvoja kenenkään asioita ja terveyttä koskeviin asioihin. Näin tehdessämme saatamme vaarantaa henkilön elämäntilanteen suurempaan kaaokseen.

Haluamme auttaa raittiuden tiellä joka on aika ajoin rasittava ja ahdistava. Muistettava on myös, ettei raittiutta voi tarjota ystävälle jos hän pitää juomista parempana tai hänen mieli on niin sekava, ettei tiedä mitä haluaa ehkä hän tarvitsee laajempaa apua terveytensä vuoksi. Emme voi muuta tehdä, kuin antaa jatkaa juomista silti emme saisi ikinä kieltää apuamme hänen sitä halutessaan.

Saatan olla kärsimätön, koska en ymmärrä omaa tuskaista ja ahdistavaa tilaani. Saattaa olla, että olen juuri avannut sydämessäni portin nöyryydelle myöntämällä olevani alkoholisti. Siihen on ajanut asiat joita edelläkin mainittu todellinen pelko, tuska, sekä yleensä suuri ahdistuneisuus sisälläni.

Näin olen myös avannut portin täydelliselle muutokselle elämässäni jota minun ei tulisi pelätä. Ainoastaan minun tulisi erottaa kaksi tapahtumaa toisistaan, muutokset huonompaan ja muutokset parempaan.

Kun olen saavuttanut tietoisen halun muutokselle, en pysty olemaan paikoillani ja odottaa pelkästään muutoksen tapahtuvan, sillä uudenlaisen elämän liekki sytyttää itseni uudenlaiseen liikehdintään. Muistan, että oman kasvuni oleellinen sisältö on muuttua parempaan, mutta siitä tulevaa vastuuta on myös minun oltava valmis kantamaan varauksetta.