Jatkamme työtämme (rakentaa sivustoamme, sivuston kautta auttamiseen). Sivustomme tulee muuttumaan myös asiasällöltään, sekä palveluiden tarjonnan kautta.

Facebook-sivujen merkitys yhteisön toiminnalle vaihtelee paljon, yhteistä läsnäoloa ja ajankohtaista sisältöä pidetään tärkeänä. Siksi olemme sivustolle rakentaneet monia mahdollisuuksia mukana olemiseen. Tällä sivustolla on Facebook sivustomme lisäksi erittäin hyvä tilaisuus tehdä palvelu (auttaa alkoholiongelmassa) hyvälle ystävälle tai kaverille kutsumalla tutustumaan toimintaamme.

Usein pieni ele, muistutus alkoholistille että saattaa olla alkoholismi nimisen sairauden altistama. Tämä pieni ele saa itse alkoholistin omassa hiljaisuudessa miettien saavuttamaan mitä läheiset ja ystävät halusivat, alkoholisti alkaa pala palalta ymmärtämään itseään ja rappeutunutta elämän tilannetta pyydä ystävääsi tutustumaan sivustoomme.

Otamme mielellämme vastaan palautetta email: palaute(at)alkoholiongelma.com, voit antaa palautetta verkkosivuistamme tai muusta toiminnastamme. Palautteen yhteydessä saatuja tietoja käytetään vain palautteen käsittelyyn ja vastaamiseen.