Tutustu artikkeleihin, paremman elämän puolesta!

Tyytymättömyys on uuden alku!

Lukijalle tiedoksi

 On todennäköistä, että et ole koskaan saanut luettavaksi tämän tapaisia kirjoituksia alkoholismista tai yleensä elämän vaikeudesta. Elämän vaikeudesta siksi, että myös nämä kirjoitetut tiedot alkoholiongelmasta sopii meille useammille vaikka emme olisi alkoholiongelmasta kärsiviä. Ehkä myös opit ymmärtämään alkoholistia paremmin kun tutustut täällä sivustolla oleviin kirjoituksiin, näin kykenet suhtautumaan häneen myös oikealla tavalla. Mikä olisi niin kutsuttu oikea tapa? Sen ratkaisee jokainen itse. Osa kirjoituksista on kirjoitettu vuosikymmeniä sitten, kirjoitukset ovat alkoholismista ja sen lujasta otteesta. Aikakaudella ei ole merkitystä alkoholismi ei muutu ajan kulussa. 

 Toivottavasti saat tästä apua sille henkilökohtaisen toipumisen tielle, myös sinä joka tarvitset työsi puolesta tukea tai aviopuolisosi alkoholiongelman vuoksi. Ehkä myös ystäväsi auttamiseksi tietoa alkoholiongelmasta, tai muuten toimit alkoholiongelmaisten parissa, suosittelen tämän lukemista. Olen sitä mieltä, että pystyttyäni kertomaan alkoholistin todellisen luonteen ja tämän paljastuttua itsellesi, varmasti alat ponnistelemaan paremman elämän puolesta. Toivoakseni tämä totuus kirjoituksista löytyy. Itse luotan tämän totuuden olemassa olemiseen kirjoituksissa, sillä kirjoituksissa on erittäin avonaisesti paljastettu kaikki viimeisiä sielun sopukoita myöten, että sinä ystäväiseni pystyisit tämän tiedon nojalla katkaisemaan itsetuhon tiesi, katkaisemaan vuosien jatkuvan maan päällisen helvetin. 

 Älä pelkää lukea tätä vaikka tulisit törmäämään sinulle vieraisiin asioihin. Tulet niitä myöhemmin ymmärtämään kuitenkin. Eivät monet muutkaan kaltaisesi ole voinut ymmärtää eikä edes tajuta kuinka kirjoitetut asiat kohdistuisi heihin. Kaikki selviää ajan kanssa, raittiuden matkassa. Äläkä myöskään pelkää kirjoituksia omasta korkeimmasta voimasta joita on aika-ajoin mainittu erilaisissa yhteyksissä. Jokaisella on oma korkeampi voima ja kuinka sen myös ymmärtää omalla tavallaan.

 Törmäät sanaan kaltaisteni seura, tai seurassa. Monet ovat saaneet raittiuden alun ja koko raittiuden AA-kerhosta, siksi kerrotaan kaltaisistamme joita siellä tapaamme, sekä myös muualla elämässä. On aivan selvää, minun oli muutettava ajatustapani, sekä elämäntapani perusteellisesti saavuttaakseni alkuunkaan raittiutta. Näitä tapahtumia eri muodoissa on selvitetty kirjoituksissa, että ymmärtäisit mistä on kyse ja voisit näiden avulla rakentaa omaa toipumistasi.

 Saat uskoa, että muutkin kuten sinä ja minä myös useimmat kaltaisemme on kokenut samoja asioita joita tällä hetkellä saatat tuntea sinä, olkoon mitä vain. Vaikka ajattelisit mitä vain, niin tänään joku kaltaisistamme ajattelee juuri samoin. Muista, et ole ainoa alkoholisti etkä ole yksin, helposti niitä ajatuksia tulee!

Kaiken suuren alullepanija on TYYTYMÄTTÖMYYS, oletko tyytyväinen tämänhetkiseen elämääsi?