LiveChat ominaisuudet

Live Chat keskustelu palvelu

  • Keskusteluihin voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat käyttää erilaisia toimintoja kuin "Vieraat", toiminta on Chat huoneiden mukainen (erilaisia). Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös merkitä keskusteluja seurattavaksi.
    Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi olet itse vastuussa kirjoituksistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi.
  • Chat-palvelua käyttäessä keräämme käyttäjästä asiakastietoja, kuten verkko-osoitteita ja chat-keskustelujen sisältöä. Suurimman osan näistä tiedoista chatissa keskusteleva käyttäjä antaa itse chat-palvelun kautta keskusteluyhteyden aikana.
    Emme kysy emmekä luovuta chatin kautta sensitiivistä tietoa, kuten henkilötunnuksia tai korttinumeroita ja vastaavasti käyttäjän ei tulisi välittää tällaisia tietoja Chatin kautta meille ei myöskään keskustelussa mukana oleville.
    Chatiin tallennettuja keskusteluja säilytetään kahden (n.2) viikon ajan, jonka jälkeen ne tuhotaan. Keräämme Chat-palvelun käytöstä analyysitietoja mm. palvelun kehittämiseksi, näitä tietoja ei voida yhdistää yksittäiseen henkilöön. Analytiikka perustuu Google Analytics –raportointityökaluun. Lisätietoja: support.google.com/analytics/answer/2838718?hl=en&topic=2790009.

Ominaisuuksia

Skype puhelut
Skype-silta ™Aseta Skype-tunnuksesi ja olet valmis vastaanottamaan Skype-puheluita muilta käyttäjiltä
Käyttöjärjestelmän hälytykset
Vastaanota ilmoituksia saapuvista viesteistä myös silloin, kun selain on pienennetty nykyaikaisten ja tehokkaiden ominaisuuksien ansiosta
Yksityinen viestintä
Integroitu järjestelmä yksityisviestien hallitsemiseksi mahdollistaa sähköpostitse ilmoitettujen viestien lähettämisen myös offline-käyttäjille
Tiedostoliitteet
Lähetä liitteet muille käyttäjille tiedostojärjestelmästä yhdellä napsautuksella