Tutustu artikkeleihin, paremman elämän puolesta!

Tyytymättömyys on uuden alku!

Tutustu kirjoituksiin, etsi lohdutusta ahdinkoon!

Tyytymättömyys on uuden alku!

Mitä tapahtuu silmiemme edessä?

Mitä tapahtuu, silmiemme edessä. Kuulemme liian usein tragedioista joissa ”sairaat” ihmiset tekevät pahoja ja tuhoisia asioita, että odottaisi yhteiskunnan (päättäjien) heräävän.

Kerron fiktion keksityn tarinan kuitenkin totuudessa oleva:

No niin aletaan, ”Pekka saa illalla puhelun, Pekka oli juuri tullut saunasta ja nautiskeli illasta raukeana, soittaja oli hänen sukulaisensa. Pekka sanoi kovaan ääneen hämmentyneenä hoki soittajalle ei, ei meidän Matti, ei voi olla totta. Pekka jatkoi omaa vastausta puhelimessa soittajalle. Matti oli aina kiltti ja hiljainen, ei sanonut huonoa sanaa kellekään en voi uskoa todeksi Matin puukottaneen perhettään, voi hyvänen aika mitä on tehnyt.”

Matista ei eroittunut mitään kummallista aina kun Pekka tapasi Matin, Pekan kysyttäessä vointia Matti sanoi kaikkien asioiden olevan kunnossa. Matti oli iloinen ja hymyili Pekan tapaamisissa, kuten muiden ihmisten kohtaamisissa.  Matti sairauden voimasta olisi niin sanonut, vaikka olisi juuri pudonnut lentokoneesta ”kaikki on hyvin älä Pekka minusta huolehdi ja kanna huolta

Tässä tämä, sukulaiset uinailee omahyväisyydessä (omat asiat kunnossa) ei näe alkoholisoituneen läheisen tai ystävänsä todellisen tilan kehityskaarta matkaaAlkoholismiin, tätä tilaa pitää ymmärtää. matkaAlkoholismiin on sairauden juuri, sairauden tietoinen olemassa oleminen. matkaAlkoholismiin johtaa aina kamaliin asioihin niin henkisesti kuin aineellisesti. Sairastunut henkilö katkaisee matkansa, kun väsyy yksin taisteluun, älkää missään tapauksessa epäilkö, etteikö läheisenne kärsi omasta tilasta ja etteikö haluaisi muutosta elämäänsä.

Masennuksissa ja väärissä ajattelutavoissa sairastunut lopettaa matkanAlkoholismiin monin eri tavoin. Tapoja on monia esim. tappaa itsensä, tappaa toisia, ajaa humalassa tuhoisasti, sairastunut ajattelee itsemurhasta esim. puolisoaan kohtaa kuinka tämä surisi loputtomasti, kun olisi suorittanut itsemurhan, tosin puoliso pitäisi itsemurhan tehnyttä ”kahjuna” ja ”hulluna” ei varmasti itsemurha tavoita sairaan ihmisen toivottua merkitystä teosta.

No joo, voisi sanoa, että itsemurha olisi läheisiä ja tuttuja kohtaa ”vihamielinen teko”. Tästä ajatuksesta pääsemme lähelle mitä itsesäälissä masentuneessa tilassa oleva ”sairas” ihminen ”juoppo” voisi alkaa miettimään omassa hiljaisuudessa, vähättelemään asioiden ja tekojen yhteyttä. Tätä jatkuessa matkaAlkoholismiin on tuhoisa!

Avioeroissa meillä rakkaassa Suomessa on "kusipää menettelyä", yhteiskunta on avioeroissa mukana eri tavoin. Valvoo ja sanelee avioeron toteutumisen ja toteutuneen avioeron ehdoista.

Miksi meillä ei oteta kriisiapuun puolisoa (henkilöä) josta erotaan, hänet järjestelmässä singotaan matkalleAlkoholismiin. Tämä kiriisi apu juovalle alkoholistille olisi erittäin tärkeä, olen varma, että moni puukotus läheisiä ja tuttuja kohtaan, moni rattijuoppous, moni muu vahingonteko jäisi tekemättä.

Nyt vaalien alla olisi tärkeää saada päättäjät heräämään avun antamiseen, tarvitsemme läheisillemme ”heti” apua. Meitä alkoholiongelmaisia ja läheisiä on niin valtavasti, että äänemme ratkaisee.