Tutustu artikkeleihin, paremman elämän puolesta!

Tyytymättömyys on uuden alku!

Ujous, arkuus

 Minulle on selvinnyt ajatusten seurauksena kuvittelua, tämän seurauksena on myös alkanut häiritsemään elämääni. Olin jalkapallo valmentajien leirillä, siellä tehdessämme ohjaajan opastuksella asioita joiden esimerkkien valossa hän teki kysymyksen tapahtumasta. Minä arkana henkilönä (podin myös heikkoa itsetuntoa) vain mietin mitä se voisi olla, mutta hämmästyin kun muutkaan eivät vastanneet. 

 Aloin siinä silmänräpäyksessä tuntemaan, että minä olin viisas kaveri koska tiesin vastauksen mielessäni. Ohjaajan antama selitys omaan kysymykseen osoitti minun ajatuksissani olleen oikeassa. Jatkaessamme asioita siellä kentällä tunsin suurta hurmiota tietämykseni ansiosta, aloin olemaan mielessäni ainoa viisas kurssilainen. 

 Jatkaessani tutkimista tapahtumista harjoittelun aikana ja miettiessäni asioita  kertomastani tapahtumasta, päädyin lopulta järkiini, aloin ymmärtämään, kuinka muut osallistujat olivat ohjaajan kysymyksen aikana yhtä ujoja, sekä arkoja kuin minä, varmasti hekin tiesivät tähän yksinkertaiseen asiaan vastauksen mielessään.

En ollutkaan niin erinomaisen viisas mies, tuntui palautua samalle tasolle muiden kanssa haikealta, koska alkoholistina halusin olla erikoinen vaikkapa vain omissa ajatuksissani.