Tutustu artikkeleihin, paremman elämän puolesta!

Tyytymättömyys on uuden alku!

Puolisoon suhtautuminen

 On yksinkertaisia sekä vähäpätöisiä suhtautumistapoja arkipäivän elämässä asioihin jotka luovat ristiriitoja puolisoiden välillä. Minun tulisi oppia rauhoittumaan, tämän avulla säilyttäisin rakkauden helpommin. Kun rauhoitun vähenee tunteiden tulvimisen aiheuttamat kommunikointi vaikeudet toiseen osapuoleen, puolisooni. Rauhoittumisen seurauksena pystyn ottamaan vastaan neuvoja, sekä tietysti rakkautta.

 Minun on lisättävä puolisoni arvostusta, ylistämistä, sekä ihailua sillä nämä kuuluvat myös avioliittoon. Edes hivenen kohdistamalla näitä asioita puolisolle saavutetaan varmasti pitkäaikaista vaikutusta puolisoiden väliselle kemialle. Oppia hyväksymään oma puoliso sellaisena kuin hän itsenään elää. Hyväksyminen edellyttää omaa asennoitumista puolisooni, kuin asettuisin hänen asemaansa kuvitelmissani. Näin ymmärrän paremmin miltä hänestä tuntuu ja minkä vuoksi. Pystyn ottamaan vastuun asioista puolisoni näkökulman mukaisesti, näin on helpompi pyytää anteeksi ollessani selvästi väärässä.

 Näitä yleviä asioita tulisi minun harjoittaa jatkuvasti kunnes niistä tulee pysyviä, kuin toinen luonto. Päämääränä on kyetä rauhoittumaan ja hyväksyä puolisoni automaattisesti jopa keskellä myrskyisintä riitaa. Muistan silti, riiteleminen on joskus terveintä tapaa mitä aviopari voi tehdä liittonsa hyväksi.